Menu kaart onze menukaart

About us

Life in the fast lane. Je agenda is vol, je praat niet maar appt, je bent permanent online, zelfs je lunch is te vaak fastfood.
Herken je dit? OPEN wil de broodnodige balans bieden.

Door de inrichting van het café, de keuze van producten en de houding van de medewerkers willen we een omgeving scheppen waar jij even tot jezelf kunt komen. Waar je een waardevolle ontmoeting, een verdiepend gesprek met anderen of jezelf kunt hebben of een van onze evenementen bezoekt. Meer nog: wij zouden het fantastisch vinden wanneer een bezoek aan OPEN jou nieuwe inzichten en inspiratie biedt, om een nog mooier mens te zijn dan je al bent. Of dat jij hier een ander hebt geïnspireerd. Natuurlijk onder het genot van zinnenprikkelende, eerlijke en verse producten uit de regio. Voedsel voor lijf en geest! Hopelijk smaakt het naar meer en zien we je graag terug.

Bestel een kopje koffie voor een ander

Bij OPEN Slowcafe kun je een kopje koffie voor een ander bestellen. Voor een onbekend persoon die zich niet altijd de luxe kan veroorloven om dit zichzelf cadeau te doen. Gun hem of haar een moment voor zichzelf bij OPEN onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Hoe vaak lopen we elkaar in alle drukte niet voorbij? Zou je de wereld niet graag een beetje mooier maken door iets voor de ander te doen?

 

Koop nu voor €2,20 dat extra kopje koffie en maak jezelf en de ander blij!